“Ammar Akan Terima Hukuman & Tindakan Disipilin” – Zed Zaidi

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Tindakan pengacara program Sukan Tak Sentral di TV3, Azizul Ammar yang mempersendakan nama bapa Watson Nyambek mengundang padah apabila Zed Zaidi selaku Presiden Persatuan Seniman Malaysia mengambil tindakan terhadap Ammar.

LIHAT : (Video) DJ HotFM Buat Buta Mempersendakan Fina Mentor Milenia

Zed Zaidi terpanggil untuk menyiasat perkara berkenaan susulan dan desakan netizen yang bengang dengan tindakan Ammar yang mempersendakan nama mendiang ayah pelari pecut negara itu dengan bunyi seekor binatang iaitu kambing.

“Saya telah mengarahkan pengerusi biro dari persatuan Seniman Malaysia supaya menyiasat pekara ini.

“Sekirannya anda (Ammar) ahli Seniman hukuman dan tindakan disiplin akan menyusuli, segalanya akan bergantung kepada siasatan nanti,” – Zed Zaidi.

Walaupun Ammar telah meminta maaf secara terbuka melalui laman Instagram miliknya, namun Watson Nyambek tetap mengambil tindakan undang-undang dan sudah pun membuat laporan polis mengenai hinaan tersebut.

Jika anda terlepas dengan isu yang mungkin remeh, sebelum ini Ammar Titan ini juga pernah mempersendakan Fina Mentor Milenia 2017 yang hadir sebagai tetamu di konti Hot FM dengan berlakon menjadi buta seperti Fina. Biadap?

Nak lihat video bangang Ammar mempersendakan nama mendiang ayah Watson Nyambek? Lihat di sini ya!

Carian Anda :

1 Trackback / Pingback

  1. Aibkan Nama Mendiang Ayah Watson Nyambek, Azizul Ammar Bakal Dipenjara 2 Tahun

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*