“Ayda Jebat & Redza Rosli Bercinta, Jangan Kasihankan Saya” – Radin Era

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Selepas Ayda Jebat akui rapat dengan Redza Rosli dan minta peminat mendoakan perhubungan mereka, ramai yang terkejut dan kasihkan dengan Radin yang pernah dikaitkan dengan percintaan bersama Ayda Jebat.

Terpalit dengan kontroversi, Radin menjelaskan perhubungannya dengan Ayda Jebat hanyalah sebagai sahabat dan tidak pernah berasa kecewa dengan perkara itu malah tidak perlu bersimpati terhadapnya.

“Saya tidak kecewa atau berkecil hati, daripada dulu lagi kami hanya kawan sahaja dan tidak pernah pun bercinta. Jadi bila ada orang yang ingat saya ditinggalkan ia tidak benar, saya sendiri gembira dan sentiasa doakan yang baik-baik untuk mereka”

“Memang ramai yang komen kasihankan saya bila keluar berita berkaitan Ayda, tolong jangan kasihankan saya. Saya baik-baik sahaja. Kamu baru sahaja bertemu beberapa hari lalu dalam sebuah majlis. Saya akui ada peminat yang suka dan mahu melihat kami bersama tapi kenyataannya mereka perlu bezakan antara kerja dan peribadi,” – Radin Era.

Bukan itu saja, Raden juga sentiasa mendoakan kebahagiaan Ayda Jebat dengan sesiapa sahaja yang bakal bersama dengan Ayda.

ArtisBuzz – Bagai pinang dibelah berapa ya?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. “Ini Bukan Anugerah Ayda Jebat” – Ayda Jebat
  2. Ayda Jebat Putus Cinta Dengan Redza Rosli Kerana Oktovia Manrose
  3. Ayda Jebat Putus Cinta Dengan Redza Rosli Kerana Oktovia Manrose? - Info Sebenar

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*