(Gambar) Bakal Isteri Hafiz Hamidun Janda Anak Satu Yang Cun Melecun?

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Sebelum ini Hafiz Hamidun telah mengumumkan beliau bakal menamatkan zaman bujangnya dengan seorang ibu tunggal pada bulan Mei tahun ini dan majlis pernikahannya akan diadakan sebelum bulan Ramadhan.

Manakala majlis resepsi perkahwinan Hafiz Hamidun akan dilangsungkan selepas Hari Raya Aidilfitri.

Tetapi dalam pengumuman tersebut, Hafiz masih belum bersedia untuk mendedahkan identiti wanita yang bakal menjadi isterinya.

Tetapi semua boleh dihidu pada zaman sekarang dengan mudah apabila menurut satu sumber, bakal isteri Hafiz adalah seorang yang agak terkenal dan berjaya dalam bidang kosmetik.

Jika anda salah seorang yang minat dengan produk komestik, sudah pasti anda kenal dengan Siti Arifah Amin ataupun nama di dalam dunia komestik dikenali sebagai Joy Revfa Sofia.

Joy Refva Sofia merupakan pengasas kepada MERVE Group Holdings Berhad yang menjual produk kosmetik dengan formulanya sendiri.

 

ArtisBuzz – Abang pilih yang mana, perawan atau janda…

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. "Kalau Tak Ada Duit, Saya Boleh Bagi Percuma" - Hafiz Hamidun Dakwa Drama Insan Terpilih Langgar Isu Hak Cipta - TEHPANAS
  2. “Kalau Tak Ada Duit, Saya Boleh Bagi Percuma” – Hafiz Hamidun Dakwa Drama Insan Terpilih Langgar Isu Hak Cipta - Info Sebenar

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*