Gambar & Keputusan Pertandingan Ratu Pondan 2014

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Nampaknya ramai yang tertanya-tanya dan ingin tahu apa keputusan serta kesudahan mengenai Pertandingan Ratu Pondan Dunia 2014 atau Miss International Queen 2014 yang berlangsung minggu lalu. (Baca di sini)

Sebenarnya kami malas nak update mengenai keputusan dan gambar Pertandingan Ratu Pondan Dunia 2014 ini, tetapi oleh kerana atas permintaan ramai dan memandangkan negara kita turut serta dengan ‘menghantar’ dua wakil ke pertandingan tersebut, kami update jugak akhirnya.

Dua wakil dari Malaysia, Cicie Sinclair nampaknya beraksi dengan cemerlang namun seorang lagi peserta dari Malaysia, Hendra tidak kelihatan. Gambar Hendra langsung tiada di dalam laman web utama pertandingan tersebut. Adakah Hendra menarik diri di saat-saat akhir?


(Gambar Hendra, Peserta Miss Queen International 2014 dari Malaysia)

Sudah tentu peminat Hendra sedih kan? Tapi tak apa sebab banyak gambar Cicie Sinclair yang boleh anda lihat dan diharap anda tidak muntah hijau. Okay, Cicie Sinclair tak dapat nombor atau apa-apa anugerah pun dalam pertandingan ini. Tahun depan operate mana yang patut cuba lagi.

Keputusan penuh pertandingan ini dengan kemenangan Isabella Santiago (Venezuela) yang telah dinobatkan sebagai Miss International Queen 2014, manakalan 1st Runner Up dimenangi oleh tuan rumah Nitsa Katrahong (Thailand) dan 2nd Runner Up pula dimenangi oleh Piyada Inthavong (Laos). Peserta kegemaran anda menang?

Carian Anda :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*