Hina Nama Ayah Watson Nyambek Seperti Binatang, TV3 Minta Maaf

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Isu rancangan Sukan Tak Sentral yang dikelolakan oleh TV3 yang mempersendakan nama mendiang ayah Watson Nyambek seperti binatang mendapat perhatian masyarakat dan mengecam tindakan pengacara rancangan tersebut tidak peka dengan keadaan sekeliling.

LIHAT : (Video) DJ HotFM Buat Buta Mempersendakan Fina Mentor Milenia Di Studio

“Selaku Ketua Pegawai Ekskutif, syarikat penerbitan rancangan Sukan Tak Sentral bagi pihak TV3 dan TV9 dengan rendah hati ingin memohon maaf kepada saudara Watson Nyambek gara-gara mempersendakan nama baik ayah beliau.

“Kejadian yang berlaku ini memberi pengajaran kepada kami untuk lebih peka dengan keadaan sekeliling.

“Kami amat menghormati Watson, bapa dan keluarganya. Beliau adalah seorang jaguh pecut negara serta atlet yang telah banyak berjasa mengharumkan nama negara,” – Datuk Ahmad Izham Omar.

Susulan daripada isu tersebut, anak syarikat TV3, Primeworks Studios Sdn Bhd (Primeworks Studios) hari ini memohon maaf kepada Watson Nyambek, yang merupakan bekas jaguh pecut negara itu setelah mendapat perhatian dan isu tersebut semakin panas dan viral.

Tindakan pengacara Azizul Ammar mempersenda bapa Watson umpama kambing mengundang kemarahan netizen, dan menjadi tular di media sosial.

VIDEO PENGACARA RANCANGAN SUKAN TAK SENTRAL HINA NAMA AYAH WATSON NYAMBEK

Biadap! Rancangan TV3 'Sukan Tak Sentral' Hina Nama Bapa Watso…

Biadap! Rancangan TV3 'Sukan Tak Sentral' Hina Nama Bapa Watson Nyambek Seperti Binatang! Info Penuh –> http://www.tehpanas.com/hina-nama-ayah-watson-nyambek-seperti-binatang-tv3-minta-maaf/

Dikirim oleh TEHPANAS pada Minggu, 23 April 2017

Watson akui tidak menolak kemungkinan untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap TV3 atas tindakan biadap Azizul Ammar selaku pengacara rancangan tersebut.

 

Carian Anda :

1 Trackback / Pingback

  1. “Ammar Akan Terima Hukuman & Tindakan Disipilin” – Zed Zaidi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*