“Iqram Dinzly Sudah Mati” – Iqram Dedah Orang Melayu Tidak Mahu Viral Perkara Baik

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Baru-baru ini dalam sebuah rancangan di Astro Prima bertajuk Currhat, pelakon kontroversi, Iqram Dinzly muncul dan mendedahkan yang dirinya ‘sudah mati’.

BACA : Video Lucah Mirip Iqram Dinzly Hisap ‘Anu’ Kekasih Tersebar

Memetik laporan portal Astro Gempak, Iqram tidak mahu lagi menggunakan nama Iqram Dinzly selepas ini dan mahu dikenali sebagai Iqram Al Muhammadi Dinzly kerana mempunyai misi di sebalik nama baharunya.

Bagaimanapun, menerusi Instagram pelakon itu, Iqram meluahkan rasa kecewa kerana perkara terbabit tidak mahu disebarkan oleh orang ramai dan mengaitkan ‘orang Melayu’.

“Fitnah #Fitnah begini susah orang #Melayu nak viral . Sebab apa ? Sebabnya mereka tak boleh jadi , #balachisyaitan , #balachijin , #balachiiblis , #balachidajjal . Sebabnya mereka cintakan #fitnahdajjal .

Dan terlalu banyak caption caption & komentar yang mengundang aku Naik Akal ! Awas jangan sampai aku seru #prinxchiqydinzly , Putera Raja Nakal , beraksi hentak otak otak yang bebal !” – tulis Iqram Dinzly di Instagram.

Mungkin kerap dikecam membuat kerja yang gila-gila seperti menari semasa Azan dan membuat catwalk sehingga ternampak anu, membuatkan Iqram terkilan apabila perkara baik yang dilakukannya tidak mendapat perhatian ramai.

“Edit lah Power Sikit…” – Iqram Dinzly Buka Mulut Isu Video Lucah Tersebar

Carian Anda :

1 Trackback / Pingback

  1. “Iqram Dinzly Sudah Mati” – Iqram Dedah Orang Melayu Tidak Mahu Viral Perkara Baik - Hmetro Online

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*