Janda Anak Satu Kantoi Buat ‘Projek’ Malam Tahun Baru 2020

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Setiap kali sambutan tahun baru, mesti ada berita mengenai pasangan ditangkap khalwat dan untuk tahun 2020 ini tidak lepas dari cerita khalwat yang sudah seperti menjadi kewajipan untuk sambutan tersebut.

BACA : “Dalam Reban Ayam Pun Boleh!” – Lelaki Tertidur Selepas Maksiat Bersama Kekasih 13 Tahun Dalam Reban Ayam

Untuk pembuka 2020 ini, pasangan yang merupakan janda anak satu bersama seorang lelaki di sebuah bilik di Pusat Peranginan Air Panas Ulu Legong, Baling, Kedah pada 2.50 pagi tadi.

Wanita berusia 34 tahun itu ditahan bersama seorang lelaki muda setahun daripadanya oleh sepasukan anggota penguat kuasa Pejabat Jabatan Agama Islam Kedah (JAIK) Daerah Baling.

Memetik Harian Metro, JAIK membuat serbuan selepas menerima maklumat orang ramai mengenai aktiviti maksiat di situ dan dalam pemeriksaan berkenaan pihaknya dapati pasangan itu berada berdua-duaan dalam bilik berkenaan.

“Apabila pintu dibuka seorang lelaki yang hanya bertuala berada dalam bilik dan wanita terbabit berpakaian lengkap berada di bilik air.

“Ketika disoal siasat, kita mendapati wanita berkenaan berasal dari Perlis dan pasangan terbabit memberi alasan berehat sebentar di bilik itu selepas mandi di kolam air panas di situ,” – kata pegawai JAIK.

Pasangan itu diberikan notis mengikut Seksyen 25 Enakmen Kesalahan Jenayah Kedah 2014 dan sabit kesalahan mereka boleh didenda tidak melebihi RM3,000 atau dua tahun penjara atau kedua-duanya sekali.

“Tiga pasangan lain turut disoal siasat kerana berdua-duaan di tempat terbuka di kawasan Air Panas Ulu Legong itu.

“Kita mengeluarkan surat saman kepada mereka kerana berkelakuan tidak senonoh dikhalayak ramai,” – pegawai JAIK.

Operasi malam tahun baru selama enam jam bermula 11 malam sehingga 5 pagi itu disertai lebih 30 anggota termasuk Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK) dan anggota Skuad Al-Ansar.

“Dalam Reban Ayam Pun Boleh!” – Lelaki Tertidur Selepas Maksiat Bersama Kekasih 13 Tahun Dalam Reban Ayam

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*