“Jangan Ciplak ‘Barbershop’ Saya!” – Joe Flizzow

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Mungkin ramai yang sudah tahu rappers tersohor tanah air, Joe Flizzow telah memperkenalkan kedai gunting rambutnya iaitu Joe’s Barbershop berkonsepkan hipster pada 2014 di seluruh cawangannya di Malaysia.

Biasalah kalau ramai followers dan peminat, sudah pasti mereka akan memberi sokongan padu kepada seseorang yang disanjung mereka termasuklah Joe Flizzow yang bengang dengan pengusaha barbershop lain mula menciplak identiti dan konsep kedai dia menyebabkan peminat dan pelangganya keliru.

“Bukan satu atau dua kedai, tetapi banyak kedai dan rasanya sudah waktunya saya perlu bersuara kerana ia mengelirukan pelanggan saya.

“Please create your own identity (tolong cipta identiti sendiri) agar pelanggan tidak rasa hilang hormat pada diri anda,” – Joe Flizzow. 

Joe menjelaskan supaya peniaga kedai gunting rambut mencari identiti sendiri supaya perniagaan kedai gunting rambut berjaya ‘dirampas’ kembali yang sebelum ini hampir pupus dimonopoli oleh warga asing.

Untuk pengetahuan korang, Joe’s Barbershop kini mempunyai 12 cawangan di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor antaranya di Subang Jaya, Petaling Jaya, Damansara, Ampang, Puchong, Johor, Sarawak dan bakal dibuka di Singapura pada waktu terdekat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*