(Video) Kanak-kanak Terjatuh Dari Tingkat 2, Si Ibu Leka Bermain Handphone

03/04/2015

Seorang kanak-kanak perempuan yang berusia 6 tahun telah terjatuh daripada tingkat 2 di Kenanga Whole Sale, Kuala Lumpur dan didakwa sedang bermain di tepi escalator bersama adiknya dan kemudian telah terseret ke bawah oleh escalator.

Jika dilihat dari video cctv kanak-kanak terjatuh dari tingkat 2 di Kenanga Whole Sale, Kuala Lumpur ini, mangsa bersama ibunya tetapi ibu mangsa sibuk dengan handphone, mungkin menyemak Whatsapp yang masuk.

Menurut sumber, budak perempuan yang terjatuh dan terus meninggal di tempat kejadian itu adalah Nurhaydia Sofya Bt Musa dan telah disahkan meninggal dunia oleh pembantu perubatan yang tiba di tempat kejadian.

Punca kematian adik Nurhaydia Sofya adalah kecederaan serius di bahagian kepala dan mayat mangsa dibawa ke Hospital Kuala Lumpur (HKL) untuk dibedah siasat.

VIDEO KANAK-KANAK TERJATUH DI KENANGA WHOLE SALE

Sedih apabila melihat anak kecil terjatuh dari escalator tingkat 2 atas kelalaian ibunya sendiri. Tengoklah apa yang si ibu buat. Kejadian berlaku di Kenanga Wholesale City. Info Penuh : http://www.tehpanas.com/kanak-kanak-terjatuh-dari-tingkat-2/

Posted by TEHPANAS on Friday, 3 April 2015

Sedih apabila melihat anak kecil terjatuh dari escalator tingkat 2 atas kelalaian ibunya sendiri. Tengoklah apa yang si ibu buat. Kejadian berlaku di Kenanga Wholesale City. Lagi info : www.tehpanas.com

Posted by TehPanas on Friday, April 3, 2015

TehPanas – Handphone jatuh boleh diganti, anak jatuh mana nak cari…

Carian Anda :

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Terima Kasih.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: