(Video) Lelaki Cina Mabuk Rakam Video Hina Polis, Anggota Polis Buat Laporan

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Seorang lelaki berusia 31 tahun menghina seorang anggota polis yang membawa dan memandu kereta miliknya ke balai polis untuk diperiksa menggunakan Ujian Alat EBA kerana mengesyaki pemandunya memandu di bawah pengaruh alkohol.

BACA : Tunjuk Isyarat Lucah, Lelaki Cina Kena Belasah

Suspek seorang lelaki Cina yang dikenali sebagai Ooi Kok Wei ini pada mulanya ditahan semasa pihak polis menjalankan tugas sekatan jalan raya di Jalan Sg Besi dari Arab Jalan Tun Razak menghala ke arah lebuh raya Seremban.

Selepas mendapati suspek mabuk, anggota polis tersebut membawa suspek ke Balai Polis Trafik KL selepas mendapat arahan daripada pegawainya untuk diperiksa tahap alkohol.

Semasa dalam perjalanan, suspek merakamkan video berdurasi 1 minit 43 saat dalam keadaan marah mempertikaikan prosedur yang dijalankan dan tugas pegawai polis di dalam kereta BMW, no pendaftaran VB981 milik suspek.

Lelaki yang berusia 31 tahun ini juga mendakwa anggota polis tersebut membuang masanya dan menuduh dia mabuk sedangkan dia tidak minum alkohol sebelum itu.

Di dalam akhir video, jelas kedengaran suspek menghina polis dengan mengatakan “im gonna show u what is the corrupt fucking Malaysian Police”.

Selepas diperiksa menggunakan alat Ujian Alat EBA, ternyata suspek di bawah pengaruh alkohol dan laporan telah pun dibuat oleh anggota polis tersebut.

VIDEO LELAKI CINA MABUK HINA POLIS

Lelaki Cina Mabuk Hina Polis, im gonna show u what is the corr…

Lelaki Cina Mabuk Hina Polis, im gonna show u what is the corrupt fucking Malaysian Police ! Info penuh : www.tehpanas.com/lelaki-cina-mabuk-rakam-video-hina-polis/

Dikirim oleh TEHPANAS pada Sabtu, 06 Mei 2017

Jika sebelum ini, seorang wanita dikenakan denda RM100 sahaja dikenakan kerana menghina anggota polis.

TehPanas – Sendiri salah, sendiri rakam, sendiri viral, sendiri bodoh…

Carian Anda :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*