“Lu Nak Cari Gua, Gua Aliff Aziz La!” – Aliff Aziz Tunjuk Kemaluan Di Tempat Awam

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Baru beberapa hari lalu spekulasi yang mengatakan penyanyi dan pelakon Aliff Aziz sudah berbaik dengan bekas isteri, Bella Astillah dan isu terbabit mendapat perhatian daripada peminat dan netizen.

BACA : “Ramai Cakap Buruk Di Belakang, Harap Ada Ganjaran Di Akhirat” – Aliff Aziz

Sekali lagi, artis berasal daripada Singapura ini membuat masalah lagi apabila video yang memaparkan dia bertelagah dan melemparkan kata-kata kesat kepada individu lain.

Kejadian yang berlaku di luar sebuah restoran di Singapura itu kecoh apabila dia dilihat sengaja mencetuskan pergaduhan sebelum dia membuka zip seluar dan menunjukkan kemaluannya.

“Hey Jiq, hisap my d*ck… Lu Panggil lu punya boss turun!” – kata Aliff Aziz kepada indivdu terbabit.

Menerusi video dimuat naik oleh Facebook Official Fidz berdurasi 1 minit 30 saat itu dirakam oleh rakan Aliff Aziz sendiri dan video terbabit viral di laman sosial.

Dalam pada itu, Aliff dilihat sempat membaling sebuah kerusi ke arah individu itu sebelum berlari ke jalan raya untuk mengajak individu itu bertumbuk.

Beberapa orang rakannya yang lain cuba menenangkan Aliff namun tidak dihiraukannya dan dia terus mengeluarkan kata-kata kesat terhadap individu tersebut.

Video Aliff Aziz Buka Seluar Tunjuk Kemaluan

Carian Anda :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*