(Video) Meri Meifina Skandal Aliff Aziz Mencarut, Bengang Gambar Lama Tersebar

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Bengang dengan koleksi gambar bersama Aliff Aziz tersebar di laman sosial media, janda anak satu yang dikenali sebagai Meri Meifina mencarut di dalam sebuah video yang dimuat naik ke laman Facebook miliknya.

LIHAT : Gambar Mesra Aliff Aziz Check In Hotel Lagi, Kali Ini Dengan Janda Anak Satu

Menerusi akaun Facebook Mei Fina, wanita yang merupakan seorang model menjelaskan gambar bercium dengan Aliff Aziz itu adalah gambar lama dan hairan kenapa baru sekarang hendak dimuat naik ke laman sosial.

“Terima kasih kepada yang viralkan gambar-gambar saya dengan Aliff Aziz

Gambar tu sebenarnya gambar dah lama gila, kenapa nak viral sekarang?” – Meri Meifina

Meri memberitahu lagi yang dia tidak pernah ada apa-apa hubungan dengan Aliff Aziz yang digelar olehnya sebagai artis sendu.

“Korang tak payahlah nak komen macam-macam, seolah-olah korang tu ahli syurga!

Selidik dulu, sebelum nak kecam orang tu, korang cermin diri korang dulu!” – kata Meri Meifina lagi

Berang dikecam oleh netizen, Meri menyuruh sesiapa yang hendak memberi kecaman supaya mencerminkan diri terlebih dahulu.

“Kalau tak mahu suami korang tu kena rampas, puk* tu kena wangi sikit baru suami tak lari,

nanti kata, ala, perempuan jenis ni memang suka kebas suami orang.. ha f*ck! B*t*h!

Setakat Aliff Aziz tu apa ada? Apa pun tak adalah! – carut Meri Meifina lagi

Meri mencarut serta memberi nasihat kepada isteri-isteri di luar sana dan memberi amaran kepada orang Penang supaya jangan memberi komen yang bukan-bukan.

Handphone saya baru-baru ni hilang dekat kelab malam sebelum Ramadan

lepas tu ada individu yang tak bertanggungjawab viral kan di laman sosial

Hello, excuse me, muka macam aku, body macam aku, aku ni tak laku ke?” – Meri Meifina

Menurut Meri, gambar-gambar lamanya tersebar gara-gara handphone miliknya hilang di sebuah kelab malam sehari sebelum Ramadan.

“Cakap kat artis sendu tu, i tak batak lah nak viral

Kalau Datuk ke, Tan Sri ke,  okay jugak. Aliff Aziz? What the hell, pergi mampuslah!” – Meri Meifina

Apa yang pelik, dalam video tersebut, Meri nampak marah sangat dengan Aliff Aziz seperti ada sesuatu yang tak kena antara mereka berdua dan ayat terakhirnya agak mencarut terutamanya untuk Aliff Aziz.

Video Meri Meifina meroyan mencarut bengang gambar cium Aliff Aziz tersebar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Carian Anda :

1 Trackback / Pingback

  1. "Aliff Aziz Pun Tak Tahu Dia Tu Minah Indon" - Pendedahan Dari Mangsa Meri Meifina - TEHPANAS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*