Nenek Terkejut Lihat ‘Patung Bogel’ Berharga RM600 Dalam Almari Cucu

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Seorang nenek terkejut apabila menjumpai patung berbentuk seorang wanita yang berbogel dipercayai kepunyaan cucu lelakinya yang berusia 13 tahun semasa membersihkan almari di kediaman mereka di Hubei, China.

BACA : Guru Tidak Mengaku Hisap Kemaluan Dua Pelajarnya

Memetik laporan China Press, patung itu disembunyikan di dalam kotak hitam yang diisi dengna bahan kimia yang tidak boleh didedahkan kepada cahaya, supaya tiada sesiapa yang membuka kotak tersebut.

Bagaimanapun, rahsia remaja tersebut terbongkar apabila neneknya menjumpai kotak pada April lalu dan curiga dengan isi kandungan kotak terbabit.

Nenek remaja menemui kunci kotak tersebut sebelum membuka kotak itu dan terkejut melihat patung seks yang telah disembunyikan cucunya itu.

Menurut bapa remaja itu, dia berada dalam dilema dan tidak tahu apa yang perlu dilakukan kerana anak lelakinya itu seorang yang baik, patuh pada ibu bapanya, malah mendapat keputusan cemerlang dalam akademik.

Namun selepas insiden yang memalukan itu, anaknya memberontak dan tidak mendengar nasihat ibu bapanya.

Dalam pada itu, remaja berkenaan mendedahkan dia mengetahui tentang kewujudan patung itu sejak 2016 ketika dia berusia 10 tahun dan berjaya membelinya hujung tahun lalu dengan harga 1,000 RMB (RM600) menggunakan duit angpau tahun baru Cina.

Tetapi dia menyesal apabila patung itu sampai di rumahnya kerana kotak patung itu terlalu besar dan berat. Lalu dia menyimpan kotak itu di dalam almari dengan harapan tiada sesiapa yang menemuinya.

“Itu Bukan Budaya Malaysia” – MOTAC Komen Isu Separuh Bogel Ekspo Tatoo Malaysia 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*