Peminat Marah Zain Saidin Muat Naik Gambar Nampak Pusat

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Lagi cerita pasal anak Zain Saidin dan Rozita Che Wan yang comel tetapi kali ini Zain Saidin kena marah oleh peminat apabila salah satu gambar bersama anak mereka, Aaisyah Dhia Rana didakwa terlampau ‘menjolok mata’ dan mendedahkan aurat.

Peminat memberi respon yang negatif dalam portal beautifulnara.com dan yang peliknya, Chef Wan pun turut kena tempias dalam isu gambar tersebut. Hehehe…

Inilah gambar Zain Saidin yang mendatangkan kemarahan kepada peminat yang memberi komen negatif, tetapi ada juga yang menyukai gambar ini yang kononnya menunjukkan kasih sayang seorang ayah kepada anak. Betul?

Tapi memang jelas gambar ini menampakkan pusat si Zain Saidin dan kan aurat lelaki dari pusat hingga ke lutut. Kan kan kan…

Ni haa komen-komen daripada peminat-peminat Zain Saidin dan Che Ta yang kami ambil dari portal beautifulnara.com. Tak tahulah sama ada peminat atau sebaliknya.

Okay, ini pula gambar-gambar terbaru anak Che Ta dan Zain Saidin khas untuk anda, ini pun ada juga orang yang bagi komen negatif.

Carian Anda :

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*