Peminat Minta Zizan Keluar Dari Kumpulan Virus & Kekalkan Kumpulan Jambu

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Ramai yang memuji tindakan Ilya Buang atau dikenali sebagai Ilya Senario apabila keluar dari kumpulan SepahTu dalam Maharaja Lawak Mega 2014 (MLM2014) dengan alasan tidak mahu membebankan kepada Jep & Shuib. [BACA DI SINI]

Tindakan Ilya Senario itu menyebabkan Zizan Razak yang bersama dengan Yus Jambu & Tauke Jambu dalam kumpulan Virus turut medapat tempias apabila ramai komen daripada peminat Maharaja Lawak Mega 2014 meminta agar Zizan keluar daripada kumpulan Virus. Alasan?

Peminat mahukan kumpulan Jambu bukannya kumpulan Virus seperti sekarang yang dikatakan lawak mereka sangat hambar selepas Jambu bergabung dengan Zizan.

Ada juga yang mengatakan Zizan hanya sesuai dengan Johan dengan kumpulan mereka sendiri iaitu Jozan dan tidak sesuai bersama orang lain terutamanya kumpulan Jambu menyebabkan mereka bertiga tidak serasi di atas pentas Maharaja Lawak Mega 2014.

Adakah Zizan akan keluar daripada kumpulan Virus mengikut jejak Ilya Senario yang meninggalkan SepahTu demi kebaikan Jep & Shuib?

Carian Anda :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*