Dua Perempuan China Bertudung Tetapi Berpakaian Seksi Di Parkson

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Apakah motif dua wanita China yang memakai tudung tetapi berpakaian seksi sehingga terdedah peha dan membeli belah di Shopping Mall Parkson di Sibu, Sarawak semalam.

Dua perempuan China ini bukan perempuan Cina Malaysia dan menurut sumber mereka berdua ini perempuan daripada negara China sama ada melancong ataupun bekerja di kawasan tersebut.

Ada juga sumber mengatakan kemungkinan besar mereka berdua ini sengaja dibayar oleh pihak tertentu untuk medatangkan tidak puas hati oleh umat Islam di negara ini dan mengundang isu perkauman.

Ramai orang awam kebetulan yang berada di situ menegur dengan sikap dua wanita China yang bertudung kuning ini namun tidak diendahkan, malahan terus mengambil gambar dan ber’selfie.

Bukan sahaja orang Islam sahaja yang mengeur, malahan penduduk bukan Islam yang berada di situ juga menegur dan marah atas sikap mereka berdua yang mempersendakan agama Islam ini.

Adakah mereka berdua ingat bertudung di kepala adalah satu trend wanita di negara Malaysia? Semoga Allah membuka hidayah mereka berdua ini.

Jika ada sesuatu agenda, diharap pihak berkuasa mengambil tindakan atas isu sensitif dan isu agama ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Carian Anda :

1 Trackback / Pingback

  1. Mengandung 6 Bulan, Juliana Evans Tetap Cantik Berbikini Di Pulau Redang - TEHPANAS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*