Pertandingan Ratu Pondan Dunia, Dua Wakil Dari Malaysia

08/11/2014

Nampaknya penyertaan Miss International Queen 2014 atau Pertandingan Ratu Pondan 2014 yang berlangsung semalam di negara jiran, Thailand mendapat sambutan hangat apabila seramai 25 peserta daripada seluruh negara termasuklah negara kita.

Sangat ‘membanggakan’ apabila ada dua wakil dari Malaysia untuk pertandingan ini dan sememangnya Malaysia akan lebih terkenal kerana mereka berdua ini telah ‘mengharumkan’ nama Malaysia. #OMG

Okay, nak tahu siapa dua peserta yang mewakili Malaysia? Sudah pasti nak tahu kan. Nama mereka berdua adalah aum aum si Cicie Sinclair dan si cantik manis Hendra. Kelasss ko nyah! Pssttt… mungkin nama sebenar beliau adalah Hendry kot. Nak lihat gambar Ratu Pondan Malaysia? Ada kat bawah tu…

(Gambar Ratu Pondan 2014, Cicie Sinclair & Hendra)

Semua peserta mewakili negara masing-masing iaitu Filipina, Singapura, Brazil, Vietnam, Korea Selatan, Malaysia, Turki, Jepun, Sepanyol, Thailand, Chile, Myanmar, Nicaragua, Mongolia, Russia, Venezuela, USA, Jepun, Peru dan Cuba.

Keputusan Miss International Queen 2014 ini masih belum dikemaskini di laman web utama www.missinternationalqueen.com (mungkin admin website tersebut masih penat) dan kalau anda ingin mengetahui keputusannya, bolehlah melayari laman web tesebut ya!

GAMBAR-GAMBAR PESERTA MISS INTERNATIONAL QUEEN 2014

TehPanas – Lihat gambar ratu-ratu nie sambil layan Teh Panas! Auuuwww…

Carian Anda :

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Terima Kasih.

Previous post:

Next post: