Lepas Lakukan ‘Aksi Kunyit’ Atas Katil, Pondan Ugut Teman Lelaki Sebar Video Lucah

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Seorang lelaki menjadi mangsa ugut selepas melakukan ‘aksi’ bersama teman pondannya di rumah sewa pondan tersebut di Flat Sri Sarawak, Kuala Lumpur.

LIHAT : 26 Wajah Pondan Thailand Sebelum & Selepas Yang Membuat Anda Terngaga

Pada mulanya, pondan dan mangsa yang berusia 24 tahun itu bersetuju untuk melakukan ‘aksi kunyit’ pada jam 4.00 pagi Khamis lalu. Tanpda disedari, pondan yang dikenali sebagai Alia itu merakam video sepanjang aksi mereka berdua di atas katil.

Selepas masing-masing memuaskan nafsu, mangsa berdedar dari rumah sewa Alia dan semasa dalam perjalanan, mangsa dihubungi oleh ‘teman wanitanya’ itu melalui telefon.

Alia yang berusia 28 tahun itu mengugut meminta wang sebanyak RM1000 daripada mangsa supaya video aksi lucah mereka berdua tidak disebar di laman sosial.

Selepas rundingan sebanyak RM1000 tidak dipenuhi oleh mangsa, Alia memberi peluang meminta hanya RM500 sahaja, namun mangsa juga enggan membayar walaupun bayaran telah diturunkan.

Bengang rundingan tidak berjaya dengan mangsa, Alia menghubungi ayah mangsa supaya membuat bayaran sekiranya tidak mahu video anaknya tersebar. Jika ayah mangsa masih berdegil, Alia mengugut akan membuat kecoh di tempat kerja ayah mangsa. Hebat juga pondan ni…

(Gambar pondan yang mengugut teman lelakinya, maaf terpaksa di’blur)

Akhirnya, teman lelaki Alia yang juga mangsa ugut ini membuat laporan di Balai Polis Indah, Kuala Lumpur dan polis menahan seorang lelaki berperwatakan wanita di rumah sewa, Flat Sri Sarawak, Kuala Lumpur.

TehPanas – Pengajarannya, lain kali lepas ‘sedap’ jangan lupa bayar… Ahaks!

Carian Anda :

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Ugut RM2,900 Jika Mahu Gambar Mendiang Bayi Semula, Wanita Malaysia Tidak Dibenar Ikat Jamin - TEHPANAS
  2. (Video) "Semalam Kau Tidur Dengan Aku, Hari Ini Dengan Pondan Lain!" - Pondan Mengamuk Belasah Teman Lelaki Kantoi Curang

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*