Didesak Untuk Berkahwin, PU Abu Terlanjur Dengan Hana Azraa Sampai Hamil?

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Kontroversi PU Abu menceraikan bekas isterinya Ain Afini semasa sarat mengandung 7 bulan dan mengahwini janda anak satu, Hana Azraa belum dijawab oleh PU Abu sehingga sekarang.

BACA : “Saya Tunggu Arahan Daripada Ayah Saya” – PU Abu

Mengikut kenyataan PU Abu tempoh hari, dia akan mendedahkan semua persoalan dan spekulasi itu sebaik sahaja mendapat arahan daripada ayahnya.

Namun, menurut wartawan mStar di dalam video di bawah, ada maklumat yang tidak diketahui umum dan sebab itulah semasa ditanya mengenai status perkahwinan dengan janda berstatus anak satu, Hana Azraa, PU Abu memilih untuk tidak menjawab.

PU Abu didesak untuk berkahwin dengan janda anak satu, Hana Azraa?

Menurut wartawan mStar di dalam video tersebut, wartawan tersebut mendakwa ada sumber mengatakan ustaz (PU Abu) didesak untuk mengahwini Hana Azraa seolah-olah Ustaz telah diperdaya oleh pihak-pihak tertentu.

PU Abu pernah terlanjur dengan Hana Azraa sampai hamil?

Menurut wartwan itu lagi, ada sumber mengatakan ustaz pernah terlanjur dengan Hana Azraa sehingga Hana hamil dan sebab itulah ustaz sanggup menceraikan bekas isterinya, Ain Afini semasa sarat hamil 7 bulan.

Jika benar dakwaan tersebut, diharap PU Abu dapat menjelaskan dan tak payah tunggu arahan daripada ayahnya memandangkan umurnya dah lebih dari 18 tahun. Bukan lagi bawah umur.

Video PU Abu ‘diserang’ wartawan di KLIA dengan soalan ‘PANAS’

Carian Anda :

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Kritik Isu Cerai, PU Abu Mahu Saman Haniff JOHARA - TEHPANAS
  2. "Terlupa Nak Cakap, Saya Akan Buat Sidang Media Bersama Ayah Saya Pada 5/5 Tapi TakTahu Tahun Bila, Haha" - PU Abu - TEHPANAS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*