Dikritik ‘Pedas’ Isu Cerai, PU Abu Mahu Saman Haniff JOHARA

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Nampaknya PU Abu kembali aktif di sosial media selepas beberapa hari mendiamkan hari. Mungkin sudah mendapat kebenaran dari ayahnya untuk menjawab semua persoalan mengenai isu cerai isteri hamil 7 bulan dan kahwin dengan janda anak satu.

BACA : PU Abu Terlanjur Dengan Hana Azraa Sampai Hamil?

Menerusi Twitter, Abu telah membalas ‘kritikan pedas’ penyampai radio, Haniff JOHARA untuk mendakwanya di mahkamah.

“PU Abu. Bro. Lu diam je lah. Bodoh gile kau ni. Ini takde back story dah. U clearly suck.

“I hate people like u. Masih nak main victim card. And everybody who wants to back him up. FU,” – Haniff JOHARA.

Agak lama untuk Abu membalas komen Haniff di Twitter, dan walaupun tidak memberikan respon yang panjang, namun jawapan balas Abu itu telah mengundang kemarahan netizien.

“Tak pe, will see u in court” – Balas PU Abu

Rata-rata netizen memberi kecaman semula mengatakan Abu baharu sahaja dapat lampu hijau dari ayahnya untuk menjawab soalan dari semua pihak dan untuk aktif semula di laman media sosial.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Carian Anda :

1 Trackback / Pingback

  1. "See U In Court", Itu Bukan Ayat Saya - PU Abu - TEHPANAS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*