Rita Rudaini Tidak Kisah Dengan Rumahtangga Aqasha Bermasalah

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Rita Rudaini akhirnya mengalah selepas sentiasa dikejar oleh pihak media untuk mendapatkan penjelasan mengenai spekulasi di mana dirinya didakwa menjadi punca rumahtangga Aqasha bermasalah baru-baru ini.

LIHAT : (Video) Rita Rudaini Lari Daripada Wartawan

Selepas isu Rita Rudaini dan Aqasha ‘bermanja-manja’ dalam mesej peribadi, pelbagai kecaman dari peminat namun Rita mendiamkan diri kerana cara tersebut adalah cara terbaik katanya.

“Saya tak mahu komen apa-apa. Tak perlu saya panjangkan isu ini. Saya tak kisah apa yang berlaku dan apa yang diperkatakan orang. Saya tidak kisahlah apa orang nak cakap. Biarlah apa saja tanggapan orang terhadap saya. Apa yang penting saya fokus dengan apa yang dilakukan”

“Saya lebih fokus terhadap perkara yang dincintai. Kerjaya saya harus diteruskan dan apa yang saya mulakan tidak boleh terhenti begitu saja. Saya ada anak untuk dibesarkan,” – Rita Rudaini

Mungkin tertekan dengan isu bekas suaminya yang dikatakan tidak memberi duit yuran sekolah kepada anak-anak, punca Rita tidak mahu peduli spekulasi sebegini. Mungkin?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*