Sajat Disaman RM200 Ribu, Siti Kasim Pilihan Sajat Jadi Peguam

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Gagal membekal produk bengkung dan gridle yang ditempah dan dibayar oleh stokis, Nur Sajat telah disaman oleh bekas pekerja syarikat OWA Resource bernilai hampir RM200,000 terhadap syarikat milik Nur Sajat iaitu Nur Sajat Aesthetic Sdn Bhd.

LIHAT : Gambar Nur Sajat Dicium Teman Lelaki Mengundang Bencana

Untuk berdepan kes saman ke atas syarikatnya, Sajat telah melantik dua peguam sebagai wakilnya di mahkamah iaitu, Siti Kasim dan Ajeet Kaur. Terbaik Siti Kasim!

Menurut peguam Sajat, Ajeet menjelaskan saman tersebut difailkan oleh dua individu yang berbeza iaitu Syakir dan Nurwati.

Nur Sajat

“Dalam tindakan ini Nur Sajat Aesthetic telah memfailkan pembelaan dan tuntutan balas terhadap Syakir dan Nurwati atas kerugian dan kehilangan yang dialami akibat salah laku oleh mereka”

“Tindakan ini belum didengar atas meritnya lagi. Pihak Nur Sajat Aesthetic tidak akan memberikan komen sehingga tindakan ini didengar atas merit melalui perbicaraan penuh,” – Nur Sajat.

Peguam Nur Sajat, Siti Kassim

Nampaknya Sajat telah memfailkan pembelaan dan tuntuan balas terhadap Syakir dan Nurwati. Pada posting akaun Instagram milik Sajat, dia mengemaskini dengan ayat “Lets the game begin. Wait & See”.

Sumber : MalaysiaKini

Carian Anda :

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Sajat Taja Pertandingan Ratu Cantik Pondan Ratusan Ribu Ringgit? - TEHPANAS
  2. Miliki 19 Produk Tanpa Kelulusan KKM, Nur Sajat Bakal Didenda RM25,000 & Penjara 3 Tahun - TEHPANAS
  3. "Sajat Bukan Khunsa Tapi Nak Tukar Jantina" - Wanita Bantu Tukar Jantina Dituduh Menipu - TEHPANAS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*