“Saya Ada Sejuta Sebab Kenapa Tidak Pergi Melawat Ibu Saya Meninggal Dunia”

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Pada Februari yang lepas, ibu Azwan Ali telah meninggal dunia dan Azwan Ali dikatakan tidak melawat langsung jenazah apatah lagi berada di kubur arwah ibunya.

BACA : Azwan Ali Disihir Jaafar Onn, Muatnaik Gambar Jaafar Onn Mandi Buih

Disebabkan tindakan Azwan Ali tersebut, ramai netizen mengutuk Azwan sebagai anak derhaka kerana sanggup tidak menjenguk arwah ibunya walaupun sudah meninggal dunia.

Akhirnya Azwan Alu tampil memberi penjelasan kenapa dia tidak melawat arwah ibunya dan tidak hadir semasa majlis pengebumian arwah dalam rancangan Melodi sebentar tadi.

“Memang Azwan Ali tak pergi langsung bila Maknya sendiri meninggal dunia… Saya ada sejuta sebab kenapa saya tidak langsung menghadiri..

Saya tak pergi melawat jenazah dan saya tidak berada di tanah perkuburan, tetapi saya akan menjawab dengan Allah SWT sebab Allah Maha mengetahui kenapa saya tidak berada di sisi jenazah” – Azwan Ali

VIDEO AZWAN ALI MENGAKU TIDAK PERGI MELAWAT JENAZAH IBUNYA MENINGGAL DUNIA

Sumber video : TEHPANAS

Alahai, masa hidup pun susah nak melawat apatah lagi masa dah meninggal dunia. Senang dan mudah jawapan si Azwan ni, biar dia jawab dengan Allah sebab Allah Maha mengetahui.

Tehpanas : Ingat ya, syurga terletak di bawah telapak kaki seorang ibu. Harap insaf ya Azwan Ali…

5 Comments

 1. Jangan kita cakap lepas sesuka hati bimbang nanti kiya tpaksa mencari AA ni dalam lautan manusia di Padang Mashyar… Pahala kita diserahkan padanya dan jika tiada maka dosanya pula kita pikul.

  Jika dia salah sekalipun, Allah lebih mgetahui…

  Kita x tahu mungkin akhir hayatnya mdapat husnul khatimah… nasib kita pula blum tentu…

  Jgn kita lepaskan tekanan perasaan kita dgn mburukkan dan mhina saudara seagama kita yg lain.

  Sepatutnya kita doakan AA mendapat hidayah dan kita semua mendapat husnul khatimah iaitu pengakhiran yg baik sebelum dijemput Ilahi.

  Dan buat admin yg mengingatkan pembaca memberi komen yang baik, tulisan kamu ini bisa mengundang dosa yang berantai.

  #HafeezMArticle

 2. Mohon Azwan Ali Boleh Pergi Meninggal ,, Bangang Setuja Sebab Kepala Bana Anda , Kau Nak Jawap Dengan Tuhan Dah Terang² La Kau Tu Derhaka , Ibarat Hidup Kau Lupe Daratan ,, Bila Dilimpahi Kemewahan Dan Kekayaan Jangan Sampai Satu Saat Kau Akan Rasa Menyesal Dengan Hidup Kau Sekarang

 3. Orang yang tahu hukum hakam dia akan diam sebab ape? Sebab dye tahu hukam hakam mungkin at dunia dye tak jumpe at alam sana dye jumpe ibunya , yang tak tahu hukum hakam dye akan mengata itu ini alright

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Gambar Azwan Ali Di Mekah Di Laman Sosial Adalah Gambar Lama
 2. “Pengacara Sekarang Banyak Yang Sampah, Buat Lawak Bodoh Ketika Mengacara” – Azwan Haji Ali
 3. "Azmin, Aku Banyak Buat Dosa Pada Kau" - Azwan Ali Minta Maaf Dengan Azmin & Mahu Berbaik - TEHPANAS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*