Semak Kelayakan Anda Untuk Mendapatkan Dekoder MYTV Percuma

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Untuk pengetahuan yang menantikan pesaing Astro iaitu MYTV Broadcasing sudah mula mengedarkan Dekoder MYTV Basic secara percuma kepada semua yang layak. Adakah anda salah seorang yang bertuah itu?

Sebanyak 2 juta Unit Dekoder Percuma (MYTV Basic) akan diberikan kepada isi rumah terpilih di seluruh negara secara percuma.

Penerima MYTV Basic perlu membuat pemasangan sendiri berpandukan Panduan Pemasangan yang disertakan bersama set dekoder tersebut.

Okay, diingatkan ada bayaran yang dikenakan sekiranya anda memerlukan bantuan pemasangan antena luaran, caj pemasangan sebanyak RM180 (termasuk antena dan pendawaian) akan dikenakan.

Bagi yang memerlukan bantuan teknikal selain daripada pemasangan antena pula, caj minimum sebanyak RM50 akan dikenakan. Tiada yang percuma okay!

Cara semak untuk MYTV Dekoder Basic percuma

Dah semak kelayakan anda sama ada layak atau tidak untuk menerima MYTV Dekoder Basic ini secara percuma? Kalau belum, jom kita semak kelayakan anda dengan cara yang sangat mudah di bawah :

1) Layari laman web utama MYBROADCASTING MALAYSIA dengan klik pautan ini.


2) Cari bahagian semak kelayakan Unit Dekoder Percuma seperti di atas. Masukkan nombor kad pengenalan anda pada ruangan yang disediakan dan klik butang ‘hantar’.


3) Sebaik sahaja anda klik pada butang ‘hantar’, anda akan mendapat keputusan sama ada layak atau tidak dengan segera. Contoh di atas adalah rakyat Malaysia yang malang kerana tidak layak untuk menerima MYTV Basic Decorder. Hehehe…

Oh ya, kalau anda terpilih dan layak untuk menerima Dekoder MYTV Basic percuma dan tidak tahu bagaimana untuk memasang dekoder tersebut, anda bolehlah mencari ejen di kawasan anda.

Klik di sini untuk melihat senarai ejen pemasangan dekoder MYTV seluruh Malaysia.

Carian Anda :

35 Comments

 1. As’slm.. sy dan istri sy bru mndirikn rumah tngga 2 taOn yg lpas apabila dpt tau tentang mytv ni istri sy mnyemak sama ada kita org layak atau tidk? Trnyata kmi layak mndptkan mytv tp ke mna kah prlu kmi rujuk ???

 2. Salam 1 malaysía…sy ingin brtanya mengapakah sy @ mak tidak menerima dekoder mytv prcuma sedangkn kami brdua adalah penerima brim…
  Sekian terima kasih.

 3. Salam 1 malaysia kenapa saya tidak dpt recoder my tv,sedangkn saya pn seorang penerima batin juga,pasaipa saya tk dpt tlong gitau sikit…

 4. Alhamdulillah…

  TQ…saya layak bagi wakil ibu kami…
  sbb kami tinggal bersama ibubapa kami…

 5. Saya sudah berkahwin dan saya juga penerima brim dan saya sudah cek yang saya layak terima MYTV ini tetapi hingga ke hari ni,jam ini,minit ini,dan saat ini saya belum terima pun MYTV ini bayangnya pun tak nampak mana janji manis tu..mohon pihak yang berwajib cek kembali status saya..
  Terima Kasih.

 6. assalamualaikum… bagi pihak yang brtngungjawab..tloneg bagi kptusan sama ada decoder MYTV brjaya d hantar atau mcam mana..

 7. Harap lebih peka dan dapat memberi segala respon bagi persoalan yang ramai penerima yang layak ajukan..
  Dan saya juga selaku wakil bagi pihak yang layak menerima mytv ini tidak pasti akan mytv yang di berikan..hubungi pihak yang berkenaan adalah lebih baik bagi memastikan decoder sudah di terima atau belum..

 8. Maaf, ayah, saya terpilih memiliki mytv percuma ini, tapi mengapa sampai sekarang tak dapat lagi. Takut juga terlepas. Harap ada jawapan dari pihak tuan.

 9. Sy nk tanya.. Saya dah lulus tp bila saya pergi nak ambil di pejabat pos.. Diaorang mintak nombor untuk klaim mytv.. Mcm mn nk tahu nombor tu

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Penerima BR1M Diberikan Dekoder MYTV Percuma
 2. MYTV Beri 1.5 Juta Dekoder Percuma Di Seluruh Negara

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*