“Semalam Genap 1 Tahun Buang 2 Biji Bebola Gel” – Safee Ilias

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Safiey Ilias yang merupakan seorang yang berjaya dalam bidang perniagaan sebelum ini merupakan seorang mak nyah dan telah berkongsi gambar serta kapsyen di laman Instagram memberitahu dirinya genap setahun telah membuang 2 biji bebola gel daripada payudaranya.

SEMALAM Genap 1 tahun tanpa dua biji bebola gel… Hijrah saya bukan sekadar luaran & penampilan.. tapi paling besar sekali adalah bila meletakkan hanya Allah yg satu… Sesiapa pun boleh berhijrah penampilan tetapi tidak pada ibadah. Nasihat saya adalah jaga solat betul2 sebab ia kunci kejayaan dunia & akhirat… Saya tak baik mcm awk semua yg sebelum ni jaga solat… saya baru jumpa jalan… hijrahkan diri tentang ibadah dahulu baru benda2 lain yg baik insyaallah akan menyusul..

Walaupun sebelum ini Safiey Ilias dikecam oleh netizen yang kononnya penghirahannya kepada lelaki asal hanya propaganda yang hanya untuk melariskan perniagaannya.

Bukan itu saja, gambar Safiey Ilias yang masih mengunjungi kelab malam viral selepas penghijrahannya menambahkan lagi tidak kepercayaan masyarakat sekeliling kepada dirinya.

1 Trackback / Pingback

  1. "Cip Cip Cip, Lubang Aku Berdenyut" - Safiey Illias Kongsi Kisah 'Pecah Dara' - TEHPANAS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*