Siapa Kami @ Teh Panas

TehPanas.com adalah salah satu web blog yang memaparkan artikel yang viral dan info terkini dengan pantas.

Kami juga menyediakan artikel yang berbentuk hiburan dan juga artikel bergambar yang kami perolehi dari sumber-sumber tertentu.

Carian Anda :

{ 1 comment… read it below or add one }

Christine Pereira February 28, 2017 at 2:06 pm

Dear Editor Teh Panas,

Nama saya Christine dari PR Newswire. Kami menawarkan perkhidmatan pengedaran berita & sedang bekerjasama dengan pelbagai laman web di Malaysia. Kami berminat untuk mempunyai perbualan dengan anda mengenai kemungkinan menampilkan kandungan kami kepada Teh Panas.

Untuk memberi anda idea tentang tawaran ini dan manfaatnya, saya ingin memberi jaminan bahawa tidak ada kos dikenakan ke atas anda. Kami sedang berusaha bagi pihak penerbit berita Teknologi & Gaya Hidup dan ia adalah tugas kami untuk mencari tapak yang berpotensi seperti laman web anda yang merupakan platform yang sesuai untuk menerima kandungan ini. Saya boleh memberi jaminan bahawa perkongsian ini mempunyai pelbagai manfaat untuk laman web anda.

Kami ingin menyenaraikan anda sebagai salah satu daripada rakan-rakan media Teknologi & Gaya Hidup kita. Jika anda berminat, mungkin kita boleh bertemu untuk kopi untuk berbincang mengenai perkongsian ini? 🙂

Saya pasti kolaborasi ini merupakan peluang yang baik untuk laman web anda. Harap anda boleh mempertimbangkan tawaran ini dan saya mengalu-alukan maklum balas positif anda. Terima kasih.

Salam,
Christine Pereira
Eksekutif Pembangunan Khayalak, PR Newswire Asia
03 – 2298 7285
christine.pereira@prnasia.com

Reply

Leave a Comment