Smartphone UMNO : Harga dan Spesifikasi

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Kepada penyokong-penyokong tegar UMNO, inilah masanya untuk menunjukkan tanda kasih setia anda kepada UMNO dengan menggayakan Smartphone UMNO yang terbaru ini diperkenalkan semasa perhimpunan Agung UMNO 2015 yang sedang berlangsung di PWTC, Kuala Lumpur.

Telefon pintar berjenama UMNO ini hadir dengan launcher khusus yang menyertakan lambang UMNO, termasuk pada bahagian wallpaper.

Telefon bimbit UMNO ini adalah hasil ciptaan Chili Mobile dan merupakan usahasama diantara Chili Mobile (M) SDN BHD bersama MOSTI dan MIDA.

Manakala spesifikasi Smartphone UMNO ini ialah skrin bersaiz 5.5-inci HD IPS, internal memory bersaiz 16GB, 2GB RAM, cip pemprosesan empat-teras, serta dilengkapi dengan sokongan double Simcard dan rangkaian network 4G LTE. Wow!

Telefon canggih UMNO ini juga menggunakan software Android yang terbaru iaitu Andorid 5.0 Lollipop, serta bateri berkapasiti 2500mAh. Untuk kameranya pula, kamera bahagian belakang adalah 13-megapixel, dan kamera hadapan 5-megapixel.

Apa yang membuat anda dengan jatuh cinta dengan smartphone UMNO ini, cover belakang smartphone ini terdapat lambang UMNO yang gah menampakkan perwatakan pengguna nampak matang.

Harga promosi handphone UMNO ini ditawarkan dengan harga yang sangat murah dengan harga RM888 sahaja.

Jangan tunggu lagi, dapatkan sekarang Smartphone UMNO kesayangan anda sekarang!

TEHPANAS – Adakah parti politik Malaysia yang lain akan mengikut jejak UMNO? Mungkin nanti akan keluar Smartphone PAS, Smartphone DAP, Smartphone PKR dan banyak lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Carian Anda :

1 Trackback / Pingback

  1. Aplikasi With Me Untuk Selfie Dengan Orang Mati

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*