Berang Isteri Curang, Suami Potong & Bawa Lari Kemaluan Kekasih Isteri

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Seorang lelaki berang dengan isterinya yang curang telah menyerbu masuk ke ke rumah jirannya di Florida sebelum mengacu pistol pada kekasih isterinya dan mengikat mangsa lalu memotong zakarnya.

BACA : “Saya Potong & Campak Anu Suami Saya Ke Luar Tingkap!”

Lelaki yang dikenali sebagai Alex Cesar Bonilla, 49 tahun membawa lari zakar kekasih isterinya, Tomas Martinez-Gomez, 32 tahun selepas memotong menggunakan gunting.

Mangsa segera menghubungi talian kecemasan untuk meminta bantuan dan polis tiba di rumah mangsa tidak beberapa lama kemudian.

Gomez memberitahu Bonilla memecah masuk ke rumah dan mengancam untuk membunuhnya sekiranya dia melawan dan dia terus dibawa oleh Bonilla ke bilik tidur sebelum diikat dan dipotong kemaluannya.

Belum lama selepas kejadian, suspek berjaya ditahan di tempat kerjanya dan dipenjara kerana gagal membayar ikat jamin AS$1.25 juta (RM5.13 juta).

Menurut pihak polis, suspek berbuat demikian selepas mengetahui isterinya melakukan hubungan intim dengan mangsa beberapa minggu lalu.

Manakala mangsa masih berada di hospital dan pulih dari kecederaan, tetapi tidak diketahui apa yang berlaku terhadap kemaluannya.

Sumber : DailyMail

Alat Sulit Tersekat Dalam Batang Besi Paip, Bomba Terpaksa Potong

5 Trackbacks / Pingbacks

  1. Enggan Rujuk Semula, Lelaki Tikam Muka Bekas Isteri Guna 'Screwdriver' - HOIVIRAL
  2. Kepala Zakar Terpotong Semasa Berkhatan, Remaja Dapat Pampasan RM150,000 - HOIVIRAL
  3. Bekas Isteri Potong Zakar Suami & Rendam Dalam Asid Sebelum 'Flush' Ke Dalam Mangkuk Tandas Sebab Bengang Ditipu - HOIVIRAL
  4. "Dah Gemuk, Nak Makan Aiskrim Lagi?" - Bengang Diejek Gemuk, Gadis Tikam Teman Lelaki Sampai Mati - HOIVIRAL
  5. (Video) Kantoi 'Main' Dengan Isteri Orang, Doktor Dibelasah Di Klinik Oleh Suami Skandal

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*