Sufian Suhaimi Menggatal Dengan Isteri Orang, Suami Wanita Tersebut Dedahkan Bukti

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Agak terkejut apabila Sufian Suhaimi didakwa menggatal dengan isteri orang yang sudah beranak dua diajak untuk menemaninya di hotel sekiranya Sufian berada di Johor Bahru.

BACA : Isu Shukri Yahaya Goda Model, Lagi Bukti Perbualan Video Didedahkan

Itulah serba sedikit kisah ‘kegatalan’ Sufian Suhaimi yang didedahkan oleh suami kepada isteri orang yang kononnya diganggu oleh Sufian menerusi akaun Twitter suami wanita tersebut.

Suami wanita tersebut juga menceritakan dari bermulanya Sufian menegur isterinya di aplikasi Bigo Live seterusnya bersambung di WeChat.

Tidak cukup perbualan menerusi mesej, Sufian Suhaimi juga dikatakan membuat panggilan video (video call) kepada wanita tersebut.

Namun, isu ini mendapat perhatian Sufian Suhaimi sendiri dan Sufian mengatakan dia tidak mempunyai aplikasi WeChat dan Bigo Live.

Tindakan suami kepada wanita tersebut menceritakan isu Sufian Suhaimi menggatal dengan isterinya mengundang seribu persoalan dan ramai netizen yang mengatakan lelaki tersebut sengaja mereka-reka cerita sahaja.

Tetapi, ada juga netizen yang mengatakan cerita ini adalah benar dan mereka turut menjumpai bukti-bukti yang lain serta memaksa suami wanita tersebut memuat naik video call Sufian Suhaimi dengan isterinya.

Mungkin bimbang dengan keselamatan dirinya, akhirnya Sufian Suhaimi membuat laporan polis mengenai isu mengganggu dan menggatal dengan isteri orang ini.

Oh ya, kekasih Sufian Suhaimi, Elfira Loy juga memberi komen isu ini mengatakan suami wanita tersebut sengaja membuat cerita sebegini semata-mata untuk menaikkan followers di Twitter.

Carian Anda :

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Sufian Suhaimi Bercinta Dengan Instafamous Bawah Umur? Baby Pian Dedah Cerita Sebenar - TEHPANAS
  2. Sufian Suhaimi Bercinta Dengan Instafamous Bawah Umur? Baby Pian Dedah Cerita Sebenar - Info Sebenar

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*