“Teruja Nak Tengok Video Penuh Saya, Kalau Ada Tunjukkanlah” – Ismail Izzani

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Selepas penanyi Aiman Tino dikaitkan dengan skandal video seks, kini giliran penyanyi Ismail Izzani pula menjadi mangsa apabila sebuah gambar screen shot mirip dirinya tersebar dalam keadaan berbogel dan sedang memegang kemaluannya.

BACA : Aiman Tino Tampil Beri Penjelasan Isu Video Lucah

Namun, Ismail Izzani telah tampil memberi komen mengenai gambar screen shot yang tersebar itu dan mahu perakam video tersebut tampil untuk mendedahkan versi video dan bukan screen shot sahaja.

“Teruja juga nak tengok video penuh yang dikatakan kepunyaan saya. Kalau memang ada, tunjukkanlah. Kenapa keluarkan yang screen shot saja,” – Ismail Izzani

Ismail juga yakin video yang disebarkan itu bukan miliknya dan dia sendiri sudah menghubungi pemilik akaun Twitter yang menyebarkan video tersebut untuk meminta video penuh.

“Bukan saja saya, malah orang luar pun teruja nak tengok video itu. Tapi saya yakin, kalau mereka ternampak video itu nanti, insya-Allah mereka tahu ia bukan saya. Yang tak tahu, mungkin akan tetap cakap saya,” – Ismail Izani

Ditanya mengenai tindakan yang akan diambil, Ismail Izani tidak akan mengambil tindakan berat kerana ianya bukan masalah besar bagi dirinya.

Sumber : MyMetro

Carian Anda :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*