Video Aksi Lucah Chef Selebriti Popular Tular, Netizen Rasa Terganggu

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Kecoh di laman Twitter apabila video yang memaparkan seorang lelaki dipercayai berumur berusia 50-an sedang ghairah melakukan beberapa aksi lucah menerusi perbualan rakaman video telefon bersama seorang wanita mendapat perhatian netizen.

BACA : Chef Wan Mahu Serina Saman Peniaga Biadap

Rata-rata netizen terkejut kerana wajah lelaki tersebut dipercayai mempunyai iras seorang chef selebriti popular yang mempunyai restoran terkenal di Kuala Lumpur.

Chef selebriti itu juga menjadi juri dan mentor dalam program MasterChef Malaysia dan beberapa program lain di kaca televisyen.

Sejak video tersebut berdurasi 41 saat itu tular di media sosial, segelitir netizen tidak menyangka bahawa seorang chef yang begitu dikenali akan melakukan perkara yang sedemikian apatah lagi usianya yang sudah meningkat.

“Bapak siapa pulak ‘phone sex’ macam ni… adoii,” – Netizen

Selain itu, netizen juga mengecam tindakan lelaki itu dan ada juga netizen yang mengatakan sebagai seorang manusia biasa, sukar untuk dia lari daripada melakukan kesilapan.

Adakah benar lelaki yang berusia di dalam video tersebut merupakan chef selebriti seperti yang didakwa atau pun hanya sekadar kebetulan. Ye la, kan dalam manusia ni ada 7 orang manusia wajah yang sama!

Carian Anda :

1 Trackback / Pingback

  1. Video Aksi Lucah Chef Selebriti Popular Tular, Netizen Rasa Terganggu - Info Sebenar

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*