Video Aksi Nakal Lelaki Mirip Zaquan Adha Tersebar Sekali Lagi?

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Video aksi nakal pemain bola Zaquan Adha pernah tersebar tahun lepas dan diakui oleh isterinya, Ayu Raudhah bahawa video nakal Zaquan itu adalah video milik peribadi antara Zaquan dan dirinya.

BACA : Video Panas Punya Pasal, Aiman Tino Kemurungan

Namun, sekali lagi heboh di laman Twitter apabila satu lagi video nakal mirip Zaquan Adha tersebar luas dan lelaki menyerupai Zaquan itu tidak berpakaian di hadapan kamera dan membuat aksi nakal dan panas.

Video yang berdurasi 39 saat itu disunting bersama info mengenai video penuh yang akan ditayangkan di VIP Channel milik individu yang menyebar video tersebut.

Video ini mengundang persoalan dan banyak spekulasi timbul di kalangan netizen yang tertanya-tanya adakah benar individu di dalam video tersebut adalah Zaquan ataupun lelaki yang hampir menyerupai dirinya.

Mungkin video tersebut adalah video peribadi seperti mana video Zaquan yang viral tahun lepas dan dibocorkan oleh individu yang tidak bertanggungjawab.

Kita tunggu dan lihat sahaja apa penjelasan tuan badan, Zaquan mengenai video aksi nakal ini dan tidak mustahil ia disunting menggunakan aplikasi atau pun perisian yang serba canggih sekarang.

Carian Anda :

1 Trackback / Pingback

  1. Video Aksi Panas Zaquan Adha Viral Lagi, Zaquan Beri Jawapan Simple - TEHPANAS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*