(Video) Hon Secara Berterusan Semasa Sembahyang Jumaat, Tunjuk Isyarat Lucah, Lelaki Cina Ini Dibelasah

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Bengang dengan kereta yang dipandunya tidak dapat melalui jalan kerana sesak dengan kereta di tepi jalan, seorang pemandu Toyota Camry membunyikan hon semasa sembahyang Jumaat di Surau Austin Perdana, Jalan Austin Perdana 4, Taman Austin Perdana Johor mendatangkan malapetaka kepadanya.

Pemandu Toyota Camry yang merupakan seorang lelaki cina dibelasah oleh orang ramai yang selesai menunaikan sembahyang Jumaat selepas lelaki cina tersebut bertindak ganas hendak melanggar orang ramai.

Saksi kejadian, Khairul Azlan Ab Salam tampil membuat laporan polis Balai Setia Indah, menjelaskan punca dan perkara sebenar kejadian yang berlaku, mendakwa lelaki tersebut menunjukkan isyarat lucah kepada orang yang berada di surau.

Orang ramai menyuruh dia bersabar tetapi lelaki cina tersebut mengundurkan keretanya jenis Toyota Camry nombor pendaftaran JNM5665 secara mengejut dan telah melanggar seorang lelaki berumur lingkungan 50-an yang sedang melintas jalan.

Bukan itu sahaja, beberapa buah kereta yang lain berada di depannya turut dilanggar semasa cuba melarikan diri daripada orang ramai.

VIDEO LELAKI BUNYIKAN HON SEMASA SEMABHYANG JUMAAT DIPUKUL DENGAN KON

Hon Secara Berterusan Semasa Sembahyang Jumaat, Tunjuk Isyarat…

Kejadian Lelaki Hon Masa Sembahyang Jumaat, 2 Video berlainan sudut.Cerita sebenar : www.tehpanas.com/video-hon-secara-berterusan-semasa-sembahyang-jumaat-tunjuk-isyarat-lucah-lelaki-cina-ini-dibelasah/

Dikirim oleh TEHPANAS pada Jumat, 05 Mei 2017

VIDEO 2 LELAKI BUNYIKAN HON SEMASA SEMABHYANG JUMAAT DIPUKUL DENGAN KON

Punca Sebenar Lelaki Cina Dipukul Selepas Sembahyang Jumaat

Kejadian Lelaki Hon Masa Sembahyang Jumaat, Ini pula video berlainan sudut.Cerita sebenar : www.tehpanas.com/video-hon-secara-berterusan-semasa-sembahyang-jumaat-tunjuk-isyarat-lucah-lelaki-cina-ini-dibelasah/

Dikirim oleh TEHPANAS pada Jumat, 05 Mei 2017

Carian Anda :

1 Trackback / Pingback

  1. (Video) Lelaki Cina Mabuk Rakam Video Hina Polis, Anggota Polis Buat Laporan

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*