‘Awek Kastam Terlampau’ Bongkar Rahsia, Dakwa Bekas Teman Lelaki Sebar Video Lucah

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Selepas lama mendiamkan diri mengenai penyebaran video aksi lucah di media sosial yang melibatkan seorang wanita merupakan salah seorang pegawai Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM), akhirnya wanita terbabit tampil mendedahkan perkara sebenar.

BACA : Video Pegawai Kastam Wanita Rakam Aksi Ghairah Dalam Tandas Awam Viral Di Media Sosial

Pada mulanya, wanita berusia 20 tahun itu terkejut apabila menerima mesej menerusi WhatsApp daripada kakaknya yang mengatakan video aksi lucah dirinya disebarkan di dalam Instagram.

Malah, rakan-rakan wanita yang bertugas di Pejabat Kastam KLIA 2 itu juga mendakwa rakan-rakanya yang lain turut memaklumkan tentang video aksi lucahnya yang viral telah diterbitkan di akhbar tempatan dalam keadaan wajahnya dikaburkan.

Dia mengesyaki penyebaran asal video tersebut telah dilakukan oleh bekas teman lelakinya yang dikenali semasa menuntut di sebuah institusi pada tahun 2016 dan 2017 lalu dan menjalinkan cinta selama dua tahun.

Wanita yang sudah bertugas hampir dua tahun di Jabatan Kastam Diraja Malaysia itu mengakui sering melakukan hubungan seks dan pada masa yang sama, bekas teman lelakinya itu akan merakam video aksi mereka berdua.

Dia juga mengaku sering membuat rakaman video aksi lucah atas permintaan bekas teman lelakinya dan dihantar kepada lelaki yang berusia 22 tahun itu.

Bagaimana pun, perhubungan mereka berakhir pada tahun 2018 kerana tidak sehaluan dan wanita itu telah menerima mesej daripada bekas teman lelaki yang mengugut akan menyebarkan aksi lucahnya sekiranya wanita itu tidak mahu kembali kepadanya.

Antara 3 rakaman video lucah pegawai kastam yang viral

Seperti laporan sebelum ini, awek kastam itu telah disiasat oleh pihak kastam dan satu laporan polis telah dibuat oleh wanita terbabit mengenai perbuatan bekas teman lelakinya yang mengaibkan dirinya itu.

Susulan daripada laporan polis yang dibuat oleh wanita itu, bekas teman lelakinya telah ditahn oleh pihak polis sekitar 6.30 petang semalam di salah sebuah kampung di Telok Panglima Garang untuk siasatan lanjut.

Kastam Siasat Video Lucah ‘Awek Kastam Terlampau’ Yang Tular Di Media Sosial

Carian Anda :

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*