“Berubahlah Ni, Berubah Jadi Pondan!” – Safiey Ilias Live di IG Selepas 3 Bulan Senyap

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Pada Ogos 2019 yang lepas, ramai pengikut dan netizen memuji tindakan usahawan kosmetik Safiey Ilias apabila nekad untuk kembali kepada fitrah dan membuang payudara palsunya buat kali kedua.

BACA : “Masa Untuk Kembali…” – Upload Gambar Imej Wanita, Netizen Syak Safiey Illias Kembali Pondan

Pada 2018, Safiey mendapat perhatian umum dan pihak media apabila membuat perubahan drastik kepada dirinya daripada seorang pondan kepada lelaki sejati, namun tidak lama selepas itu dia berubah semula menjadi pondan.

Sekali lagi, Safiey membuat dirinya dikecam rakyat Malaysia apabila perubahannya untuk menjadi lelaki sejati ternyata palsu dan ternyata spekulasi yang didakwa oleh netizen adalah benar.

Selepas 3 bulan tidak munculkan diri di media sosial, Safiey membuat live di Instagram semalam membuat ramai netizen dan pengikutnya di Instagram terkejut dan tidak kurang yang sudah dapat merasakan semua yang Safiey buat itu adalah ‘lakonan’.

“Berubahlah ni, berubah jadi pondan!”

Dunia ini kan memang lakonan, hidup ini memang lakonan…” – Safiey Ilias

Apabila netizen mengecam Safiey yang mengatakan sudah berubah tetapi kembali menjadi pondan, Safiey yang dilihat sedang membuat rawatan wajah itu melenting dan memaki semula netizen.

Video Safiey Ilias Live di Instagram Cucuk Muka Jadi Pondan Mak Nyah Semula

Sekali lagi rakyat Malaysia ditipu hidup2 oleh Safiey Ilias yang acah2 berubah menjadi lelaki sejati! 🤣🤣🤣 www.hoiviral.com

Dikirim oleh Hoi Media pada Jumat, 24 Januari 2020

Dalam video tersebut banyak komen daripada netizen dan rata-rata mereka kecewa dengan tindakan Safiey yang kembali kepada mak nyah.

Dalam pada itu, ada juga yang mengatakan semua yang dia buat sebelum ini adalah strategi bisnes miliknya yang jatuh teruk dan semua itu adalah untuk mengambil perhatian.

Safiey juga turut menjelaskan yang dia akan menjalankan perniagaannya daripada rumah dan tidak mempunyai premis perniagaan seperti sebelum ini.

“Cip Cip Cip, Lubang Syinta Berdenyut” – Safiey Illias Kongsi Kisah ‘Pecah Dara’

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*