Menari Nampak Bentuk Kemaluan, Datuk Aliff Syukri Dikecam Peminat

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Dua hari lepas Datuk Aliff Syukri muat naik gambar dan status di laman Instagram mengenai terlupa wang tunai RM50 ribu dan dikutuk oleh netizen sebagai orang kaya yang riak.

BACA : Terlupa Beg Berisi Wang RM50 Ribu, Datuk Aliff Syukri Puji Pramugara

Kali ini, Datuk Aliff berkongsi detik indah video menari bersama isterinya hanya menggunakan tuala mandi yang basah di laman Instagram mendapat kecaman oleh peminat kerana ada benda yang tidak patut dilihat umum.

Semasa menari bersama isteri, Datuk Aliff memakai tuala mandi yang basah dan terlihat bentuk kemaluannya di dalam video tersebut dalam beberapa saat.

Peminat memberi teguran dengan menyifatkan tindakannya itu adalah buang tabiat dan tidak sesuai untuk dikongsikan di laman sosial lebih-lebih lagi dia dan isteri baru pulang dari mengerjakan umrah.

Tetapi ada juga peminat yang menyatakan video Datul Aliff menari itu bersama isterinya adalah sangat romantis.

“susah benar nak ajak wife sy sorang ni berdansa…jenuh paksa @shahidadherbs… sampai masam muka dia 😝 serius memanjang pun x seronok…ada tak yg perangai sama mcm isteri saya ni don serius jee 😝😝😝”

Datuk Aliff Syukri Ada Isteri Lain?

Jika diperhatikan status atau kapsyen video Datuk Aliff di atas – “Susah benar nak ajak WIFE SAYA SEORANG ni berdansa…” seolah-olah menyatakan Datuk Aliff ada mempunyai isteri yang lain dan bukan seorang sahaja isteri?

1 Trackback / Pingback

  1. Nampak Bulu Ketiak, Baju Raya Datuk Aliff Syukri Dikecam Netizen

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*