(Video) Pondan Hafizal aka “Princess Nur Bidadari” Merayu Berhenti Sebar Gambar Kad Pengenalan

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Sebelum ini, dua keping gambar ‘wanita’ jelita dan gambar kad pengenalan yang tertera nama lelaki tetapi bergambar ‘perempuan’ tersebar dan viral di Facebook dan aplikasi Whatsapp.

Gambar dan kad pengenalan tersebut sebenarnya kepunyaan kepada seorang lelaki yang berwatakan wanita atau lebih dikenali sebagai pondan dan menggelarkan dirinya sebagai Princess Nur Bidadari (profil Facebook).

[BACA : 2 WAKIL MALAYSIA SERTAI RATU PONDAN DUNIA]

Petang tadi, tuan badan kad pengenalan dan gambar, Hafizal Bin Hussain atau Princess Nur Bidadari telah memuatnaik video dalam keadaan sedih, menangis dan merayu supaya gambar kad pengenalannya tidak disebar dan di’edit lagi dan disebar di laman sosial.

Saya merayu kepada mereka Jangan Keluarkan lagi gambar IC Saya Dan Mengeditnya Lagi..,
Apa Salah Saya Dengan Anda semua…

Video berdurasi 1 minit 09 saat mendapat lebih 100 ribu kali dilihat sehingga malam ini dan ramai yang meminta maaf dengan Hafizal Bin Hussain atau Princess Nur Bidadari kerana telah berkongsi kepada rakan-rakan lain menerusi Whatsapp.

Jika dilihat kepada kad pengenalan, nama Hafizal Bin Hussain merujuk kepada seorang lelaki tetapi ada juga sumber mengatakan Princess Nur Bidadari bukanlah seorang pondan seperti yang dilihat tetapi beliau adalah khunsa.

Kalau tak silap, kad pengenalan pemilik jantina khunsa, akan tertera jantina sebagai ‘ragu’ dan bukanlah jantina lelaki atau perempuan.

Tetapi itu belum dapat dipastikan dan diharap tidak ada lagi pihak yang menyebarkan lagi gambar kad pengenalan Hafizal Bin Hussain ini dan adalah satu kesalahan bagi yang mengambil gambar kad pengenalan orang lain dan menyebarkan kepada umum.

Mungkin Princess Nur Bidadari sedih dengan identiti sebenarnya terbongkar selepas sekian lama kerana menurut apa yang beliau katakan di dalam video tersebut, beliau hanya mencari rezeki halal.

GAMBAR-GAMBAR PRINCESS NUR BIDADARI

Jika dilihat gambar-gambar Hafizal aka Nur Bidadari ni, siapa sangka sebenarnya dia ni bukan perempuan asli dan tak sangka Princess Nur Bidadari ini rapat dengan artis-artis Malaysia, siap bergambar dengan Dato’ Siti Nurhaliza dan Fara Fauzana lagi.

VIDEO YOUTUBE PRINCESS NUR BIDADARI AKA HAFIZAL BIN HUSSAIN MERAYU JANGAN SEBAR IC LAGI

https://www.youtube.com/watch?v=UaPzPXWxX7c

Kalau nak tahu, Princess Nur Bidadari atau dengan panggilan AyuSiti ini adalah pengasas bagi produk AS Ikal Mayang iaitu produk pelebat rambut herba dan sudah pasti pelanggan-pelanggannya terkejut dengan jantinya Ayu Siti sekarang.

TehPanas – Lebih baik bertaubat selagi masih berpeluang ya Princess Nur Bidadari…

Carian Anda :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*