“Aliff Aziz Pun Tak Tahu Dia Tu Minah Indon” – Sumber Dedah Siapa Meri Meifina

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Pasti ramai yang sudah tahu gambar Aliff Aziz bercium dengan seorang wanita berstatus janda anak satu dan merupakan seorang model tersebar di laman media semalam.

LIHAT : (Video) Meri Meifina Skandal Aliff Aziz Mencarut, Bengang Gambar Lama Tersebar

LIHAT : Gambar Mesra Aliff Aziz Check In Hotel Lagi, Kali Ini Dengan Janda Anak Satu

Sumber yang kami perolehi, wanita itu bukanlah seorang model seperti yang didakwa oleh dirinya. Dia hanyalah memperagakan produk untuk diiklankan dan dia sengaja mengaburi mata rakyat Malaysia ini untuk menyorok aktiviti sebenar.

Meri Meifina berasal dari Indonesia, aktif sekitar Kuala Lumpur – Penang?

Menurut individu yang menjadi mangsa kegiatan Meri Meifina dan rakannya, dia berasal dari Indonesia dan aktif di sekitar Kuala Lumpur dan sebelum ini di Pulau Pinang selama 10 tahun. Fuhh, patutlah sembang utagha hang hebat noo…

Sebenarnya malas untuk kami bongkarkan identiti Meri Meifina ni, tapi bila dia ‘sembang seperti babi pun boleh terbang’ dalam video mengutuk wanita dan memaki Aliff Aziz semalam, kami bongkar identitinya supaya pihak berkuasa tahu yang spesis macam ni wujud di Malaysia.

Aliff Aziz tidak bercinta dengan Mei Fina, sebaliknya melanggan perkhidmatan layanan istimewa sahaja

Yang menyedihkan, apabila bercerita mengenai hubungan Mei Fina dan Aliff Aziz, Aliff rupa-rupanya ‘melanggan’ Mei Fina untuk khidmat layanan istimewa dan Aliff pun tidak tahu yang Mei Fina sebenarnya berasal dari Indonesia.

Nota kaki : artikel asal telah dikemaskini atas permintaan banyak pihak

Carian Anda :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*