(Video) Aliff Aziz Check In Hotel Dengan Awek Tik Tok 17 Tahun, Siap Balut ‘Rokok’ Lagi

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Cerita Aliff Aziz datang lagi dan kali ini lebih ‘ganas’ apabila gambar dan video Aliff Aziz sedang bersama dengan seorang gadis 17 tahun di dalam sebuah hotel tersebar di laman Twitter.

Gadis 17 tahun yang popular dengan tarian gediknya di TikTok di kenali sebagai Nismel membuat video ‘live’ di laman Instagram miliknya dan jelas kelihatan Aliff Aziz berada di dalam hotel tersebut.

Di dalam video tersebut Aliff Aziz sedang membalut ‘sesuatu’ yang didakwa oleh netizen sebagai ganja kerana kelihatan seperti rokok (kertas putih).

Gambar mesra Aliff Aziz bersama Nismel yang bertatu bunga ros di dada itu berpakaian seksi, manakala Aliff tidak memakai baju tersebar bersama video yang dirakam oleh netizen.

Menurut Twitter niairwan7, gambar panas Aliff Aziz bersama Awek TikTok itu sengaja ditularkan disebabkan gadis yang dipercayai berasal dari Sarawak itu tidak membayar hutang kepada seseorang.

“Bodoh betul orang tengah susah lagi nak bagi masalah,

Chill chill apa beli dadah boleh 500 je takleh bayar?” – tulis individu minta hutang

Manakala di akaun Instagram yang menggunakan nama manjaaaaaa.__ , dipercayai rakan kepada teman wanita Aliff itu, pemilik Instagram itu mengemaskini instastory dengan ayat-ayat sindiran kepada teman wanita Aliff yang dilabelkan sebagai ‘Gadis Kelab Malam’.

Sementara itu, isteri kepada Aliff Aziz, Bella Astillah dikatakan masih mendiamkan diri dan belum memberi sebarang komen. Adakah Bella masih mempertahankan suaminya itu memandangkan kerap kali kantoi bersama wanita lain?

Video Aliff Aziz Gigih Membalut Ganja?

Video live Instagram Awek TikTok, soalan panas dari netizen

Video DM Instagram Bella & followers

Video live Awek Aliff Aziz mengaku umur 13 tahun

Jika menurut sumber, umur teman wanita Aliff Aziz ini adalah 17 tahun tetapi di dalam video ini, Awetk TikTok ini mengaku umurnya baru sahaja 13 tahun memandangkan akan masuk ke tingkatan 1.

Carian Anda :

5 Trackbacks / Pingbacks

  1. "Saya Akan Move On Untuk Hidup Saya Bersama Anak" - Bella Astillah Buka Mulut Isu Aliff Aziz Curang Dengan Awek TikTok
  2. (Video) "Ini Aliff Aziz, Ini Aliff Syukri" - Datuk Aliff Syukri Tunjuk Perbezaan Kepada Netizen
  3. “Perkara Ini Sudah Banyak Kali Berlaku, Kami Dah Biasa" - Bapa Komen Isu Aliff Aziz Curang - TEHPANAS
  4. Gambar Mesra Aliff Aziz Check In Hotel Lagi, Kali Ini Dengan Janda Anak Satu - TEHPANAS
  5. (Video) "Apa Guna Tuhan Bagi Muka?" Skandal Aliff Aziz, Nismell Bengang Banyak 'Fake' Akaun IG Guna Gambarnya

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*